Behandeling

Patricia Janssen

Homeopathie

&

CEASE therapie

 

 

 

 

Gezond zijn wil niet zeggen: nooit ziek worden, maar wèl als je ziek bent zelfstandig en snel weer beter worden. Doorgaans lost een gezond lichaam een acute klacht zelf op.

Als deze natuurlijke dynamiek verstoord is, dat wil zeggen het lichaam is niet meer in staat de klacht op te lossen en z'n natuurlijke evenwicht te hervinden, kunnen we gaan spreken van een chronische klacht.

Voor een homeopaat staat een klacht dan ook niet op zichzelf maar wordt gezien als uiting van een verstoring. Een verstoring kan ontstaan op lichamelijk, emotioneel of psychisch vlak, maar b.v. ook erfelijk bepaald zijn.

 

Tijdens het consult wordt nauwkeurig aandacht gegeven aan de klacht of klachten waarmee U komt en het ontstaan hiervan, maar ook aan wie U bent. Dit om te komen tot een passend homeopatisch middel. Hiermee krijgt Uw systeem als het ware een prikkel waardoor het zelfherstel weer aangesproken wordt, de verstoring opgeheven en de klachten kunnen verdwijnen.

De duur van de behandeling hangt samen met de aard van de klacht en hoe lang deze al bestaat.

 

Ook als genezing niet mogelijk is kan homeopathie ondersteuning bieden, klachten verlichten of een ziekteverloop vertragen.

 

Homeopathie is een zelfstandige geneeswijze die daarnaast ondersteunend toegepast kan worden bij diverse andere behandelingen.

Homeopathie is inzetbaar voor jong en oud.

 

 

 

Wanneer CEASE Therapie?

 

 

 

Integraal

Gezondheidscentrum

Zaltbommel

De Virieusingel 8

5301GB

Zaltbommel